Akinek Zanussi ZCG560G gáztűzhelye van, másnak sem működik jól a sütő része?
Most szilveszterre sütöttem, pogácsát, s a leírt 20-30 perc helyett több, mint fél órát sütöttem, hogy ne legyen fakó a teteje, így is épphogy átsült felül.
Egyéb ételekkel is ez a gondom. Én szeretem, ha szépen rápirul mondjuk a sült húsra a sajt vagy a rakott krumplira a tejföl, s ezzel a sütővel órákat kell pirítani, hogy látszódjon valami.
S két napja, főzés közben olyan sípolós hangot hallok, egy idő előtt, amit egy halk durranás jelez.
Mondhatjuk úgy a sütő részénél a felül sütés nem nem működik.
Csak neked.
Ha garis akkor ingyen megcsinálják.
Ha nem, akkor rád bízzuk hogy így marad vagy megjavíttatod.
Neked is ilyen sütőt van, s neked jól süt?
Szépen megpirul felül az étel?
A felső résznél meg ez a gázrózsa, ami nagyon idegesítő. Főzök, s egy darabig csend van, aztán egy idő után az az idegesítő sípolós hang szól végig.
Elírtam, tegnap már fáradt voltam így munka után, na meg szilveszter. 15-20 perces pogácsa sütése tartott több mint fél óráig.
Még szerencsére az, tavaly december elején vettük, s két év garit írnak rá.
Előtte 1 hónappal egy olcsóbb, akciósat vettünk, arról kiderült, hogy nem termosztátos, holott kimondottan az eladó segítségét kértük, hogy szeretek sütni, s nekem termosztátos kellene, ahol nem kell percenként kicsi gyerek mellett figyelnem a sütőt.
S mivel félretájékoztattak, de már eltelt egy hónap, pénzt nem adtak vissza, hanem ráfizetéssel vettük ezt. Amit szintén ajánlottak.
Elméletben felül-alul sütésesként kellene működnie, s a felül sütés nálam nem igazán működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!