Electrolux EKK54503OW kombinált tűzhelyet szeretnék vásárolni, ki az aki beköti?
Azért kérdem mert a márkabolt honlapján azt írják a márkaszervíz végezheti el (gondolom itt a garancia is csak akkor érvényes)
Mennyiért köthetik be vajon, mikor kiszállítáják be is kötik?
Szia,
Némely gépezethez kikötik, hogy csak a kijelölt szervizpartner kötheti be, hogy garis legyen, és a gari a bekötés napjától indul.
Két lehetöséged van:
- hívod öket, jön valaki, felméri, mennyi az annyi, és kifizeted. (15ezertöl- )
- megcsinálod magad, és adsz a szakinak egy 5-öst zsebbe a pecsétért, ha megoldható.
Harmadik lehetőség, megoldod magad, és letojod a garit.
Ha magad csinálod: ekektromos kötéshez tudok segíteni.
4kW-hoz érdemes mellészereléssel egy 3x4mm2-es MCu-val külön áramkört egy kétpólosú 20A-es kismegszakítóval kiépíteni, sütőt fixen bekötni, nem a konnektorba dugdosni.
Gáz, ha ki van építve a csövezés, akkor szép sárga flexi csővel bekötöd, fúvókák úgyis gyárilag úgy vannak telepítve, hogy a városi gázhoz jó legyen, veszel szivárgás ellenőrző habot, és készen vagy.
Én full elektromos tűzhelyet vettem, kijelölt stervízpartner 20 pénzért kötötte volna be a kábelt, így letojtam a garanciát. Megnéztem, ha valami megdöglik a tűzhelyen gyártótól 30 pénzért van alkatrész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!