HAJDU villanybojler felujitás?
elvizkövesedett a hajdu villanybojlerünk./Az alul levő deklije dinnyehéj alaku/Szétszereltem kicseréltem benne a fütőszálat az anódot és a hőfokszabályzót és a tömitéseket. Összeszerelés után azonban nem melegeszik fel a viz forróra
Hidegviz hozzáadása nélkül alá lehet állni.Kérdésem az lenne, hogy a hőfokszabályzóban van-e állitási lehetőség, hogy melegebb viz termelődjön?
Szia, csak találgatni tudok.
Gondolom elektronikát jól kötötted be, kapott is áramot megfelelő ideig.
Feltöltötted rendesen vízzel?
Ez olyan bojler, aminek belül van a hőfokszabályzója?
Ha igen, burkolat le, áram le!, csavarhúzóval állítsd be a hőfokszabályzónál, és melegednie kell.
Melegedési idő 2-4 óra is lehet.
Gondolom a fűtőbetétet kicserélted benne, ha kisebb mint volt és éjszakai(vezérelt) áramod van előfordulhat hogy az adott idő alatt nem tudja felmelegíteni a vizet. Az új "olasz" rendszerű belső termosztátokat is fel lehet tekerni 80C fokra. Ha jól sejtem azt már nem állná a kezed:))
Rá van írva egyébként mennyi a max hőfok, de lehet rossz is. Mérd meg a víz hőfokát,ha maxon is kevés akkor cseréld ki a boltban.
Villszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!