Tudnátok nekem párásítót ajánlani?
Ami első sorban nem nagyon zajos (lehet mellette aludni), ugyanezen szempontból nem világít ezerrel, esetleg aromaterápiás (ez nem muszáj), és nem horror áron van.
Nem kell túl nagy teljesítményű, mert kicsi lakásunk van (47 m2), de csak az egyik szobában használnánk.
Köszi, ha valaki tud ilyet, és megosztja velem, linket is szívesen vennék esetleg.
Nem trollkodásból írom, hidd el!
A nedves törölköző megfelel az elvárásaidnak. ;-)
Köszi, de sajnos nem jön be, kb. semmit nem ér :(.
Pedig még teszek mellé tálkában vizet is, ráadásul elég nagy felületű laposabb edényben, hogy nagyobb felületen párologjon. Minden helyiségbe tettem, de egyszerűen tök fullasztóan száraz a levegő.
Egyedül az ér valamit, amikor egy mosásnyi ruha szárad a szárítón, akkor teljesen jó a helyzet, dehát nem mosok minden nap.
Ráadásul a gyerekszobába be sem fér a szárító, úgyhogy ott sajna csak a vizestálkát tudom alkalmazni, de az nagyon kevés sajnos :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!