Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Turmixgép vs. Konyhai robotgép?

Turmixgép vs. Konyhai robotgép?

Figyelt kérdés

Van-e tapasztalatotok a Tesco-s Grundig gépekről? Jók?

A turmixgépet helyettesíti-e a konyhai robotgép általában? Tehát megvannak-e a robotgépben a turmixgép funkciói? Ezt most konkrétan a Grundig gépekre értjük, mert ha helyettesíti, akkor inkább a robotgépet vesszük.

2013. nov. 28. 22:24
 1/2 kolldani válasza:

Szia!

1. A szóban forgó Grundig robot gépet és turmix gépet is ismerem (utóbbit sajnos). Szerintem a turmix gépet nem helyettesíti a robot gép. Többszöri ránézésre sem sikerült belátnom, hogy a robot gép túlságosan használható lenne. Az adagoló nyílás a tetején túl kicsi komolyabb darabok betöltéséhez, a fedél nélkül sztem meg elég balesetveszélyes lehet.

2. A turmix gép ellenben igen masszív darabnak nézett ki, jó vastag falú üveg kancsó jár hozzá (ebben forog az aprító kése). Csak sajna egy banánturmix elkészítése után, másodjára már nem volt hajlandó elindulni. Lehet, hogy ez egyedi dolog, de sztem azért érdemes figyelembe venni.

2013. dec. 5. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
igaz nem ezt ami most akciós de grundig turmixgépet használok napi rendszerességgel 4 éve, a robotgépet most vettem meg, én ennyi pénzért meg vagyok vele elégedve, aki meg egész sütőtököt akar vele szeletelni, az így járt...
2014. jan. 2. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!