Grundig Premium Line konyhai robotgép, amit a Tesco pontokból lehet venni ("némi" készpénz hozzáadásával) - ismerős valakinek?
Habot verni valószínűleg úgy tud, hogy adnak hozzá egy műanyag korongot ami forog az alján.
Én mondjuk nem venném meg mert, ennyi pénzért már felsőkategóriás csúcsgépet vehetnél.
Szia!
A habverést én sem tudom elképzelni, úgy van, ahogy írod, hogy inkább darálásra, aprításra lehet használni. Bár szerintem a fedélen a betöltő nyílás elég kis méretű.
Volt "szerencsém" a Tescoban egy grundig turmix gépet vásárolni, amely összesen egy banánturmixot készített el, másodjára már elsem indult. Lehet, hogy ez egyedi, de talán érdemes tudni róla.
Vannak itt elég érdekes válaszok.
De utána néztem a neten és ilyen áron nem lehet kapni jó gépet, max 300-400 W-osokat, amik valljuk be, nem viszik majd olyan jól az alapanyagokat, mint a 650W-os "Tesco-s" Grundig gép. És azokhoz a felszerelés is hiányzik, általában 1-2 funkciósak max.
És simán lehet benne habot készíteni, csak bele kell önteni a tejszínt és megcsinálja. Direkt van ehhez is kiegészítő.
Remélem segítettem a válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!