Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Grundig Premium Line konyhai...

Grundig Premium Line konyhai robotgép, amit a Tesco pontokból lehet venni ("némi" készpénz hozzáadásával) - ismerős valakinek?

Figyelt kérdés
Azt írja, habot is lehet verni vele - el nem tudom képzelni, hogyan... mert ez egy daráló-aprító gépnek tűnik.

2013. nov. 23. 18:44
 1/8 hangefekt ***** válasza:

Habot verni valószínűleg úgy tud, hogy adnak hozzá egy műanyag korongot ami forog az alján.

Én mondjuk nem venném meg mert, ennyi pénzért már felsőkategóriás csúcsgépet vehetnél.

2013. dec. 3. 08:36
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, szétnézek, igazad lehet
2013. dec. 4. 09:45
 3/8 kolldani válasza:

Szia!

A habverést én sem tudom elképzelni, úgy van, ahogy írod, hogy inkább darálásra, aprításra lehet használni. Bár szerintem a fedélen a betöltő nyílás elég kis méretű.

Volt "szerencsém" a Tescoban egy grundig turmix gépet vásárolni, amely összesen egy banánturmixot készített el, másodjára már elsem indult. Lehet, hogy ez egyedi, de talán érdemes tudni róla.

2013. dec. 5. 14:46
 4/8 A kérdező kommentje:
hm... köszi ez tanulságos
2013. dec. 6. 08:50
 5/8 anonim válasza:

Vannak itt elég érdekes válaszok.

De utána néztem a neten és ilyen áron nem lehet kapni jó gépet, max 300-400 W-osokat, amik valljuk be, nem viszik majd olyan jól az alapanyagokat, mint a 650W-os "Tesco-s" Grundig gép. És azokhoz a felszerelés is hiányzik, általában 1-2 funkciósak max.

És simán lehet benne habot készíteni, csak bele kell önteni a tejszínt és megcsinálja. Direkt van ehhez is kiegészítő.

Remélem segítettem a válaszommal.

2014. jan. 4. 11:24
 6/8 anonim válasza:
Aki ennyi pénzért felsokategorias csucsgepet vesz,töle szeretném megkérdezni,hogy mégis hol?? Mert sajnos 20 alatt nem találok de 30 alatt se...
2014. jan. 11. 13:59
 7/8 anonim válasza:
Én megvettem. Abszolút csúcskategóriás, de habverő nincs rajta. Már két robotgépet kihajítottam, mert nem felelt meg az elvárásoknak, de ezzel nagyon elégedett vagyok. Kereskedelmi forgalomban még nem láttam, de külföldön az ára forintban valóban 38-40 eFt.
2014. jan. 13. 08:56
 8/8 anonim válasza:
Nekem is van Grundig konyhai robotgépem, de még nem jöttem rá, hogy a habveréshez melyik tartozékot kell használni. Tud valaki segíteni?
2014. márc. 11. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!