Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szerintetek sok ruhát raktam...

Szerintetek sok ruhát raktam be a mosôgépbe?

Figyelt kérdés
5kg ruhát lehet bele tõlteni. Én 1 farmert,1 szövet és egy pizsama nadràgot raktam bele. 7 mez anyagú polót, 8 toppot, 3 boxert, 4 bugyit, 2 melltartôt ès 5 pàr zoknit. A szomszéd szobából beszólt egy idős néni h ne rakjak bele ennyi ruhát. A gép kifejezetten nagy mosásra való. Jó nagy gép , a dob mélysége 33cm . Olyanok vannak ráírva hogy: big door, extra durable. Nektek mi a véleményetek?

2013. okt. 26. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Mérd le. Ha több mint 5kg akkor egyértelműen túltöltöd.Persze ha dkg-okkal több az nem gond de ha fél kg-al többet raksz bele az már rontja a mosási teljesítményt és előbb-utóbb a motor szenvedi meg.
2013. okt. 27. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!