Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Azt hiszem, benne volt a...

Azt hiszem, benne volt a telefonom a nadrágom zsebébe, amit most raktam be a mosógépbe :s hogyan lehet menet közben leállítani a mosást?

Figyelt kérdés
ha lehet egyáltalán. nem nyílik az ajtó :s
2013. jan. 18. 17:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem már mindegy, most azonnal kiveszed-e, vagy bent lesz-e még egy kicsit.

de ha a végén kiszárítod a telefont rendesen, akkor talán még feléledhet.

2013. jan. 18. 17:30
 2/14 anonim válasza:
100%
huzd ki a mosogepet:)
2013. jan. 18. 17:30
 3/14 A kérdező kommentje:
próbáltam azt, hogy kihúzom, de akkor is zárva marad az ajtó :s én meg csak idegelem magam addig is ._.
2013. jan. 18. 18:11
 4/14 anonim válasza:
Mi lett a telefonnal? *_*
2013. jan. 18. 18:43
 5/14 anonim válasza:
Programindítógombot nyomd meg kb 1-10 perc és felnyitható az ajtó...
2013. jan. 18. 18:50
 6/14 njnl válasza:
49%

ha kikapcsolod a gépet, elvileg pár percre rá ki lehet nyitni, ha nem engedné le a vizet, szokott lenni külön ilyen funkció is...

ha a telefon megvan, akkor gyorsan vedd ki az aksiját és rakd bele RIZSBE, az gyönyörűen kiszívja belőle a vizet. Bár félő, hogy késő.

Sok sikert, írd meg, hogy mi lett a story vége!

2013. jan. 18. 19:01
 7/14 télapó válasza:
A telefontól is függ hogy utàna működik-e ird meg h ki birta e
2013. jan. 18. 19:07
 8/14 anonim válasza:
nem kell semmiféle rizsbe rakni xD 2 nap alatt kiszárad. Előbb ne is próbáld bekapcsolni. Esetleg hajszárítózgatsd néha-néha és rakd radiátorra, vagy melegebb helyre
2013. jan. 18. 19:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is anyu egyszer véletlenül belerakta apu telefonját a mosógépbe, az sajnos tönkre is ment. Remélem Neked nagyobb szerencséd lesz. :)
2013. jan. 18. 19:11
 10/14 anonim ***** válasza:
én mikor megúsztattam a Balatonban a telefonomat, az akksit leraktam száraz rongyba csavarva, a telefont pedig a laptop oldalához raktam ahol fújja ki a meleg levegőt, és gyönyörűen átszárította, aznap este már működött, de a kamerájára rászáradt belülről egy kis piszok és torzított, de amúgy tűrhető az is.
2013. jan. 18. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!