Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet vegyek?

Milyen mosógépet vegyek?

Figyelt kérdés

Fontos:

Felül töltős

Legyen fél adag program

Centrifuga 900 ford.

Folyékony mosószerhez adagoló

Rövid mosásidőt is tudjak beállítani

Van valakinek ilyen gépe? Amit eddig találtam, azt mindet dicsérték, de nem volt hozzájuk 2féle adagoló és csak folyékonnyal mosok.

2013. okt. 17. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Electrolux.

Olyat ne vegyél, amelyiknek a fedelén van a mosószeradagóló, mert nem lehet takarítani. Nézd meg milyen van az electroluxban, azt pikk-pakk kiveszed, folyóvíz alatt gyönyörűen tisztítható. Indesitet semmiképp, mert rozsdásodik.

2013. okt. 17. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is csak folyékonnyal mosok! felültöltős whirlpool om van a porból mindig maradt az adagolóban de a folyékonybol nem az enyimen van 1 órás program amit 60 fokig szabályozhatsz és a centrit is te állitod szuper kis gép van rajta fél orás program de azt még nem használtam
2013. okt. 18. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A legolcsóbbat vedd meg ha újat veszel.Max 5 évet fog elmenni ugyanúgy mint a 100 ezres...Félprogramot egyiken se keress mert automatikus fogyasztás szabályozással rendelkeznek.
2013. okt. 18. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Végül whirlpool mosógépem lett. Ez volt akciós. Lehet folyékony mosószert is tenni az adagolójába és van rajta gyors program, meg fél töltet is. Mondták ismerősök is, hogy max. 5 évet bírnak. Nekem eddig zanussi gépem volt. 14 évesen romlott el.

2013. okt. 23. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!