Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megbolondít a mosógép, az baj?

Megbolondít a mosógép, az baj?

Figyelt kérdés
Megállás nélkül ugrál a mosógép centrifugálás közben! Hiába állítom le helyezem el rendesen a ruhát...semmi eredménye!! :( Már 2 hónapja csinálja ezt. Szerelő kellene ide?? 2 éves a mosógép! Megoldásokat várok! :)
2013. okt. 6. 17:46
 1/4 dirtboy ***** válasza:

rakj alá gumi szőnyeget,csillapítja a zajt és talán egy helyben is marad.

nem tudom baja van e a gépnek mert a miénk is ezt csinálja már régóta.

2013. okt. 6. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is elég ugrálós centrinél, bár nem mai példány, de úgy oldjuk meg, hogy a követ nem szedje szét, hogy egy tipikusan fürdőszobába való műanyagos szőnyeget alárakunk és mikor kezdi a centrit kicsit megfogjuk.
2013. okt. 6. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem billeg,

biztosan vízszintben van,

kevés(nagyon kevés)ruhával is ugrál...

akkor valóban szerelőnek kell látnia.Dob,felfüggesztés probléma lehet.

2013. okt. 6. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Hol lehet vásárolni ilyen gumiszőnyeget?? Ma felhívtam a mosógépszerelőt ès mondta hogy lehet lengéscsillapító probléma. Igen vízszintbe van! Nem szoktam 2-4 daragokat elindítani...de meg se tömöm a gépet!! :)
2013. okt. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!