Electrolux En3400 aox típusú hűtője van valakinek?
Figyelt kérdés
Csak arra szeretnék rájönni hogy máshol is ilyen rohadt hangos, vagy csak az enyémmel van valami baj. Az egész lakásban hallani a mély hangú zúgását.2013. okt. 6. 06:29
1/3 Salx Narval válasza:
Semelyik hűtőnél nem normális ekkora hang. Ellenőrizni kellene,egy-két dolgot, pl, hogy nem ér e valamihez, stabilan áll e, nincs e kilazulva a hőleadó rács, ill a kompresszor gumi tartói, a tetején nincs e valami tárgy. Ha minden rendben, akkor viszont hívj szerelőt.
2/3 anonim válasza:
Nekem 2900 aox van. Pár hete vettem. Egy pár napig nagyon tetszett a hangja, épphogy lehetett hallani. Aztán egyszer csak iszonyú zúgás(zörgés). Rájöttem, hogy a fagyasztó részben lévő "rácsok" zörögnek, azok rezonálnak be. Igazgattam, piszkáltam minden alkalommal, és most két hete csend van ismét.:)
Szerintem alapból halkak ezek.Javaslom neked is ezen a területen keresd a problémát. Mozgasd meg a rácsot, igazgasd.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat. Kipróbáltam mindent, sajnos sikertelenül:( marad a szerelő.
2013. okt. 8. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!