Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan tudom meghosszabbítani...

Hogyan tudom meghosszabbítani a mosógép vízbevezető csövét?

Figyelt kérdés

Van eredetileg hozzá, de az túl rövid! Vettem egy csövet, de fogalmam sincs, hogyan szereljem össze a kettőt!

Kaptam két ilyet: [link]

Illetve kaptam hozzá egy tömítést ami rézből van, kb. 2-3 cm hosszú, de fogalmam sincs hová tegyem!

[link]

Ezen a képen a bal oldali rész ugye a "vízcsaphoz" van szerelve a másik pedig a mosógépbe! Ezt idáig értem, ez meg is van. De... amit kaptam cső ott ugyanúgy megvan ez a két vég. Itt a baj! Nem tudom miként tudnám összeszerelni a két csövet!

Segítsetek! Bocsi, ha amatőr módon fogalmaztam, de nem értek hozzá!

2013. szept. 12. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Veszel egy darab 3/4 colos esztergált közcsavart és a tömítésekkel amit kaptál összetekered a két hollandit.Tehát fali csatlakozó- tömítés -tömlő -tömítés -közcsavar- tömítés tömlő- tömítés -mosógép. Remélem érthető?:))
2013. szept. 12. 23:22
 2/2 Salx Narval ***** válasza:
Így néz ki. [link]
2013. szept. 13. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!