Tisztelt mosógépszerelők! Melyik mosógép márkát ajánljátok?
Sokan a Miele-re esküsznek, de van akinek pont az ment tönkre 1 év után.
Elöltöltős AAA+ kategóriás mosógépet milyen márkát érdemes venni, ami tényleg profi mérnöki munka végeredménye, és nem a - bár szükséges - tudatos elavulás alapú fogyasztói társadalom terméke?
Bocs a cifra megfogalmazásért.
Magyarul milyen mosógép márka statisztikailag a legmegbízhatóbb?
Köszönöm előre!
Sorry, nem vagyok mosógépszerelő, csak egy vásárló.
Vannk gépek 60-90ezer között, 90-130ezer között, és ezek felett...
Kérdezd meg magadtól, hogy mennyi pénzt tudsz rászánni.
130 pénz alatti gépek várható elettartama 4-8 év használattól, szerencsétől függően. Efeletti gépekről nincs infóm, egyszerűen nem vagyok hajlandó mosógépre 150-nél többet szánni.
Nagy energiatakarékosság, mint a ma oly divatos dolgok egyike. Minden gépnek van EGY programja, ahol a teszmérést elvégezték, és a minösítés megtörtént, na innentöl tojom én le, hogy A akárhánypluszos...
Én kb. 6 éve vásárlás előtt hónapokig olvastam utána a dolognak, többek között mosógépszerelők fórumán is kikötöttem. Akkor a Miele, AEG, Electrolux, Zanussi volt a sorrend.
Mivel nem akartam aránytalanul sokat költeni rá, így lett egy 110eFt-os mosogép netről, ami a boltban akkor 140 volt. Azóta is megy rendszeresen (heti 3-5x), szerelő még nem látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!