Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen legyen első varrógépem?

Milyen legyen első varrógépem?

Figyelt kérdés
Kisfiam születésnapjára szeretnék patchwork technikával falvédőt készíteni. Illetve a későbbiekben a terveim között szerepel, hogy készítek neki bábokat, párnát, takarót, esetleg egy-egy ruhával is megpróbálkoznék...teljesen kezdő vagyok, kézzel is csak gombot varrtam még csak fel, illetve stoppoltam zoknit, plédet, de géppel még nem igazán dolgoztam...ha tudnátok konkrét gépet ajánlani, megköszönöm!
2013. szept. 9. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne márkás gépet vegyél, csak középkategóriásat. Olyant, aminek fém alkatrészei vannak. Szaküzletben vedd, ott tanácsot is tudnak majd adni. Használat előtt nézesd meg egy varrógépszerelővel, aki a használatára is megtaníthat. Vagy egy varrónőtől kérj tanácsot a használatával kapcsolatban.
2013. szept. 9. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Köszönöm a válaszod! Próbáltam a kérdés feltevése előtt nézegetni a többi, hasonló kérdésre adott választ. Kicsit elszomorított, hogy a legtöbben minimum 50 000 Ft-os gépeket javasoltak. Én úgy 30-35 000 Ft-osra gondoltam (Nem igazán szeretnék ennél többet kiadni, mert ki tudja, lehet, hogy béna vagyok az ilyesmihez). Szerinted ez árban megfelelő? Lenne konkrét példád?

Mások válaszát is várom!

2013. szept. 9. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem kell mindenféle(sosem használt) funkcióval ellátott csoda gép,akkor neked a régi szovjet Union gépet ajánlanám.

Vasból van,Tur-2 es motor hajtja, egy örök darab. Az expreszen is van jó néhány darab,táskás és szekrényes kivitelben is. Van jó pár amit még nem is használtak,csak a doboza avítt 1 kicsit. Ha ilyet vennél vidd el műszerészhez hogy nézze át rakja rendbe és már varrhatsz is. Szerintem kezdésnek bőven megteszi.

Villszer

2013. szept. 10. 03:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a másodiknak is a valaszát! Utána fogok nézni az ajánlott gépnek!

Igazából tényleg csak a fent említett dolgok elkészítésére használnám. Ha valakinek van más konkrét ötlete írjon, h össze tudjam hasonlítani...

2013. szept. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!