Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógépben van aki csakis...

Mosogatógépben van aki csakis folyékony szert (gélt) használ?

Figyelt kérdés
Elég hatékony az is? Tabletták sajnos nem olvadnak fel még a 3,5 órás program alatt sem, elegem lett belőle. Ha ezentúl mindig csak folyékonnyal mosogatok, az is elég hatékonyan mosogat? Van, hogy összevárok edényeket, így vannak beszáradt, makacs szennyeződések is...
2013. szept. 2. 10:43
 1/3 Gyovai Renáta Adrien válasza:
Igen használ. Bár az étkezés után a makacs szennyeződések miatt érdemes egy gyors öblítést elvégezni. Úgy volt, hogy még a tabletta sem vitte le. Én olyan gélt használok, amit kifejezetten ajánlottak mosogatógépekhez.
2013. szept. 6. 12:37
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi!

Somatot használok, eddig nekem is bevált. Csak eddig csak a rövidebb programhoz használtam, de ezentúl csak azt fogom használni, a tablettákat eladom.

2013. szept. 7. 09:21
 3/3 A kérdező kommentje:

válasz saját magamnak...

tökéletes a folyékony minden esetben, nem hiányolom a tablettákat

amúgy így használom:

folyékony szer a mosogatószer adagolóba + ecet az öblítős adagolóba + só a sótartályba

2013. szept. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!