S. O. S MIT TEGYEK? Porszívózás után ki akartam húzni azt a zsinórt de jött vele a konektor is!
1. Válaszoló ment a piros, nagyon sokat segítettél!!!
Ha a műanyag részét fogom meg akkor nem lesz baj?
Akkor is áramtalanítani kell? :(
Lekapcsolod a villanyóránál a kismegszakítót.
Kicsavarod a fedél közepén a kis csavart, lejön a konnektor műanyag fedlapja.
Ha levetted, fogsz látni 5 csavart. 3 a vezetékeket szorítja, azokat ne bántsd. Kettő pedig ilyen kis fém körmöket feszít, ezeket a csavarokat lazítsd meg, hogy a konnektort vissza lehessen tenni a fali dobozba, és amikor a helyén van, teljesen rásimul a falra, ezt a két csavart húzd meg erősen.
Feltételeztem hogy hagyományos falból szakadt ki, és nem gipszkartonfalból, OBO-dobozzal együtt...
De egy beszari alakok vannak engem már a fázis kb véletlen rázott meg 2x.
2. műanyag mióta vezet áramot?
3. a konnektort fedelét tartja középen 2 csavar vagy 1 attól függ hány dugvilla helye van.
4. középen vízszintesen látsz szélen 1-1 csavart azok a konnektort dobozba beleszorítják ha meg van húzva ha nincs akkor úgy jársz, ahogy említetted.
5. a földelés (sárga/zöld), a fázis az L (barna vagy fekete) és a nulla N (kék színű) azoknak a szorító csavarját ne bántsad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!