2/2 anonim válasza:
A hivatkozás szépen leírta.
Amire nem tért ki: A bevonat kémiájában kell keresni az okot.
Olyan mint mondjuk a réz. Azért egészséges a rézvízcső, rézkehely és a rézkilincs, mert "mérgező". Na nem emberre nézve. Hanem a mikróbák nem bírják.
A hűtőben egy ezüstvegyület van a felületen. Hatása hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!