Átvert a klímaszerelő. Ma kellett volna telepíteni, de becsapott. Már beleéltem magam, és semmi. Lehet, hogy ősszel kellene a projektet megismételni valaki mással? Olcsóbb is lehet?
Divat a szerelőket ócsárolni, de abba nem gondol bele senki hogy az év 12 hónapból áll! Folytassam? Folytatom!
Szinte azonnal menjen ki, és durván olcsón szereljen. Ez az igény az ügyfelek részéről 90%-ban. A szerelők pedig egy idő után besokkallnak, azt sem tudják hol a fejük. Aztán hanyag lehúzós szarnak vannak beállítva.
Meg abba sem gondol bele senki, hogy hányszor szopatják meg az emberek a szerelőket, például avval hogy a szoros menetrendben MINDÍG elfejeltik előre közölni hogy máshogy és máshová kell szerelni pl a megbeszéltektől eltérően.
Vagy éppen a főszezonban mond le két nappal a szerelési időpont előtt valaki egy munkát azért, mert nem süt a nap éppen, vagy valaki felszerelte 5000-el olcsóbban.
Ezekről miért nem beszél senki?
Klímás vagyok, gondolom kiderült.
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért van az ha délelőtt borús az idő, akkor semmi, da délután kisüt a nap akkor 20 telefonhívás.
Volt olyan nap hogy lehetett volna 20 szerelésem, ha 2-3 napon belül megcsinálom. Ami lehetetlenség. És nem túlzok! És inkább megsértődtek az emberek ha csütörtökön adtam nekik hétfő-keddi időpontot. Júniusban! Ennyi.
Szerintem baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!