Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » SZERETNÉM MEGTUDNI, HOGY EGY...

Iterg kérdése:

SZERETNÉM MEGTUDNI, HOGY EGY HŰTŐSZEKRÉNY GÁZFELTÖLTÉSE MENNYIBE KERÜL? KÖSZI!

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én vagyok az előző. A Zanussit alkatrésznek kaptam. ugyanis villanyszerelő vagyok, és foglalkozom háztartásigépek javításával is, csak gázt nem tudok tölteni.
2013. aug. 11. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:
6/11-esnek: A 100 Kilowatt az kb. 5 ezer Forint megtakarítás, de egy szervíz kiszállással 20 alatt nem úszol meg, tehát ha úgy nézzük, akkor 4 évig hibátlanul kell működjön a géped, hogy 0 szaldós legyen. Van rá esély, hogy az első 4 év hibátlanul teljesüljön, de utánna drágább a javítási költség, mint a megspórolt energia költsége.
2013. aug. 11. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Előzőnek!

5 év garancia van rá.Az Euronicsban vettem,ahol néhány ezer forintért lehet 5 év garanciát vásárolni a gépekhez,viszont lehet alkudni,végül nem kerül többe.4 évesen még mindig 1 év garanciával el tudom passzolni valakinek,aki vonzódik az elavult dolgokhoz,én meg veszek megint újat.

2013. aug. 15. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Az előzőnek még egyszer!(12)

Havi 100 kilowattóra az 4 év alatt 4800 kWh,ami több,mint 200 000 forint megtakarítás!

2013. aug. 17. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi a biztosíték, hogy a 6. évben nem kell kidobni a gépet? Ha + garanciát vásárolsz, akkor nem ugyanazt a gépet kapod, mint ha nem veszel. Ez is egy üzleti csalás. A másik, hogy egy üzlet sem mer 10 év garanciát adni, pedig meghibásodás nélkül legalább eddig el kell menjen egy gép. (vagy legalábbis kissebb, nem fő alkatrész hibákkal.) A másik, hogy a sűrű cserélgetésekkel termeljük a szemetet. Nem egy ügyfelem van, aki visszasírja a régi gépeit, mert azok még mindig üzemelnének, és nem a második-harmadik gépét dobná ki, mert nem tud kigazdálkodni 20-30-50 ezer Forintos javítási költséget. A mosógépeknél többször cseréltem már program ot, mert furcsamód nem bírják a vizet... Nem vízhatlanok, pedig ahol mosógép van, ott pára is lehet.
2013. aug. 17. 15:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy alsó középkategóriás minőségű gépnek illik 5 évig kitartania + garancia nélkül is. Hogy csak + garanciával tart ki addig, az szégyen a gyártójára nézve.
2013. aug. 17. 15:49
 17/17 VZ2 ***** válasza:
#6 írta: "a 12 éves hibátlan kombinált hűtőmet cseréltem újra AA+ kategóriájúra egy 10 havi kamatmentes részletfizetéses akcióban, azóta átlag havi 100 kilowatórával kevesebb lett a villanyfogyasztásom!" "Hibátlan" ..- :D Igen, a hibátlan dolgokat cserélni szoktuk; főleg ha ilyen nagy - havi 5 ezerrel több - a villanyszámla miatta. Valóban hibátlan volt, akár csak a logikád! :D
2017. nov. 23. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!