Miért vinnyog a gépem? Bármit csinálok rajta elkezd vinnyogni. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 11:58
1/10 anonim válasza:
A fene tudja. Nekem az öcsém ilyen. Akármit csinálok, vinnyog. Hátha lesz olyan válaszoló, aki tud nekünk segíteni!
2/10 anonim válasza:
Egy kis hangfelvétel segítene, hogy pontosan mit takar a vinnyogás. Első tippem egyébként a merevlemez.
3/10 A kérdező kommentje:
És most jut eszembe ,hogy 13 éves és az egyik hüttő nem jó benne.
2013. júl. 31. 09:23
4/10 anonim válasza:
Hát akkor logikusan a ventilátorral lesz a baj. Bár érdekes, mert azok nem vinnyogni, hanem inkább zörögni szoktak.
5/10 A kérdező kommentje:
de hogy rakjak fel hangfelvételt?
2013. júl. 31. 12:39
6/10 A kérdező kommentje:
file:///C:/Users/adorjan6667/Downloads/Vide%C3%B30026.3gp itt egy hangfelvétel ha jó
2013. júl. 31. 14:06
7/10 A kérdező kommentje:
másold be a keresőbe
2013. júl. 31. 14:07
8/10 anonim válasza:
Amit linkeltél, az a saját gépet. Az én gépemen meg logikusan nincs rajta.
C:\Users\Bigpeterson\Documents\NYÁK\Labortáp\labortap.pdf
Olyan, mintha ezt küldeném el neked. Semmit nem találsz majd. Tedd fel youtube-ra, vagy data.hu-ra pl. De bármelyik ingyenes tárhelyszolgáltató jó lesz. A képeket pedig kepfeltoltes.hu-ra tedd.
9/10 A kérdező kommentje:
rájöttem hogy van benne egy kishangfal és az vinnyogott
2013. aug. 29. 20:38
10/10 A kérdező kommentje:
kiszedtem és már jó
2013. dec. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!