Mit csinálok rosszul a villanytűzhellyel?
Figyelt kérdés
SOS!
Van egy Esco ETF 1000.50EH típúsu villanytűzhelyünk, amit a lakással együtt kaptunk, amit megvettünk.
Soha nem használtam még ilyet, és nem tudom, hogy hogyan működik...
A víz (nem sok vagy 2 liter) 3 óra alatt forr fel... Pedig már mindegyik fokozaton kipróbáltam...
HOgy lesz így időben ebédem :-D
Segítene valaki?
Nem kaptunk hozzá használati utasítást :-(
2009. aug. 7. 17:55
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mikori a tűzhely,de ha otthagyták valószinüleg már nem volt tőkéletes.Lehet hogy már öregek a fűtőbetét és azért nem melegít rendesen.Vagy induciós a tűzhely az meg csak a vas lábasokkal melegít!!Nem minden rozsdamentes lábos vas(fém)mágnessel kell kipróbálni!Van ugyanolyan kinézetü bevonatu aluminium is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!