Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet éri meg most...

Milyen mosógépet éri meg most ár-érték arányban megvásárolni?

Figyelt kérdés
11 éves Zanussi felültöltős mosógépünk most hibásodott meg úgy, hogy már nem érdemes rákölteni nagyobb összeget a javítására. (Előtte még szüleim Energomat gépe volt, amit még mindig használnak :))Viszonylag kicsi fürdőszobánk van, de még egy keskeny elöltöltős is beférne. Nekem szimpatikusabbak a felültöltős gépek. Kicsit tartok a túl bonyolult, digitális kijelzős gépektől, úgy gondolom ezekben több a meghibásodási lehetőség. Típusban AEG, Electolux készülékre gondoltunk, árban max: 110 ezer ft., ennél drágábbra semmiképp. Ha valakinek van tapasztalata, véleménye kérem ossza meg, lehet, hogy nemcsak nekem segít.

2013. júl. 18. 12:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném még annyival, hogy 3 fős család vagyunk, óvodás gyerkőccel és átlag heti 3-4 alkalommal használjuk a mosógépet.
2013. júl. 18. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
AEG, Electrolux bőven jó..ezért az árért már nem tudsz mellé nyúlni. A digit kijelzőtől ne félj, alatta ugyanaz van, mint a réginél.
2013. júl. 22. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

AEG, Electrolux és Zanussi azok, amelyeket a legkevesebbet kell szervizelni.

A digit kijelzőtől ne félj, nekem is az van immáron 6 éve az Electrolux-on, semmi baja semminek.

Az fontos, hogy a 800-nál nagyobb fordulatot ne erőltesd, ha nem muszáj...

Azon kívül én évente átmosom 1L ecettel 90 fokon, akkor öntöm bele, mikor már a vizet beszívta. Amúgy csak folyékony mosószer és öblítő. Így sose megy tönkre :-)

2013. aug. 3. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!