Szeretnék megvásárolni egy használt házimozi rendszert, kisebb hibája van. Több kérdésem is fog akadni, lentebb kifejtem. Megéri-e? Összekötése pl notebookkal megoldható-e?
Sziasztok! Helyzet a következő van egy olyan házimozi viszonylag jó áron, amelynek az a hibája,hogy nem játsza le a lemezt,csak AUX bemenete használható.Szerintetek megéri e megvenni? Annak fényében,hogy én notebookkal szeretném összekötni és egy kisebb helységben szeretnék zenét lejátszani vele(bulik/születésnap stb...)Helység mérete kb 35négyzetméter
Szerintetek megérni megvenni a hiba tudatában? Illetve össze lehet kötni notebookkal?
Kapott paraméterek:5*50w+120w, LG a márkája.
Csak zenélésre akarom használni.
Ez attól függ mennyiért adja.
Auxon keresztül összeköthető habár típus nélkül csak találgatok.Én is így használok egyet ami nekem hiányzik az 5.1 bemenet rajta ami nincs csak sztereó.Próbáld megtudni a pontos típusát.
Én LH T 6345-re tippelek,de még nem konkrétum nem sikerül beszélni azóta a vevővel.Ára pedig 7500Ft.
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!