Ha a hajszárító mozgófésűt felteszem a virágomba, mert az jólesik, abból lehet bajom?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 00:50
2/10 anonim válasza:
Nem. Legfeljebb kicsit kidudorodik hátul.
3/10 anonim válasza:
Valaki nekem is elmagyarázná ezt?
4/10 anonim válasza:
Most lehet, hogy én vagyok a perverz disznó, de:
Csak nem azt akarod mondani, hogy "oda" akarod feldugni magadnak azt a fésűt???????!!!!!!!!! :-O
Mert akkor igen, attól lehet bajod...
Ha meg másra gondoltál, akkor légyszi, tényleg fejtsd ki részletesebben, mert így tényleg nem értjük. Vagy félreértük...
5/10 anonim válasza:
Mennyi szinonímája van már a nuninak..:P...egyébként,kikezdi a nyálkahártyádat,és fertőzéseket kaphatsz..de ha azt mondod,jólesik,akkor már biztosan kipróbáltad...
6/10 anonim válasza:
de azt azért figyeljétek, hogy felTESZEM, hanem felDUGOM, szóval, szerintem ez valami más lehet
7/10 A kérdező kommentje:
no jo akkor aztmondom hogy földugdolom
2013. júl. 8. 22:27
8/10 anonim válasza:
NE,dugdold föl.Inkább válassz,egy jobbfajta vibrátort.
9/10 anonim válasza:
kérdésedere a válasz: Igen, lehet belőle bajod. Inkább keress egy csávót, attól nem lehet bajod
10/10 A kérdező kommentje:
a nunajamba
2013. júl. 20. 02:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!