Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A hajszárító teljesítményétől...

A hajszárító teljesítményétől függ, hogy mennyire erősen tudja fújni a levegőt?

Figyelt kérdés

Olyat keresek mint régim(de már nem gyártják) ami lassan tudta fújni a meleg levegőt.

Ez 1600-1800 W-os volt, és tökéletesen bevált.

Amiket eddig néztem mind 2000 W-osok voltak, és úgy fújták a levegőt mint a szélgép, szóval nagyon erősen.(az nekem nem jó)

Van összefüggés a 2 dolog közt?

(mármint a teljesítmény és a levegő fújásának erőssége közt? mert ha igen, akkor tovább a kisebb teljesítményűek közt keresgélek )

Köszi a segítségeket előre is.

2012. aug. 6. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen, szoros összefüggés áll fenn. Neked a Vaterán kell szétnézned, vásárlás előtt minden lényegeset megkérdezhetsz az eladótól, szóval tudom ajánlani.
2012. aug. 6. 14:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Oké, akkor jól gondolom, hogy ha "lassabban fújót" szeretnék, akkor elég a kisebb teljesítményű?

?

(mindenki a 2000 W-osakkal jön, de 3 hajszárítót is megnéztünk a boltban, és mind nagyon erősen fújta a legalacsonyabb fokozaton is..)

Nem tudok Vaterán nézelődni, mert egy helyről elhoztam egyet(másnap vissza) és ott kell levásárolnom az összeget, és mondták hogy szívesen utánanéznek és hozatnak amilyet szeretnék, mert a boltban nem sok volt.

(kis város, nem sok hajszárítóval, de ilyenre van lehetőség, és akkor úgy gyűjtöm ki a típusszámokat a netről, hogy 1800 W-os felett nem is érdekel)

2012. aug. 6. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor jól gondolom, hogy elég lesz az 1600-1800 W-os ha lassabban fújót szeretnék?
2012. aug. 6. 14:48
 4/5 fúróferkó ***** válasza:

A hajszárítóra írt teljesítmény első sorban a fűtőteljesítményre vonatkozik.A szállított levegőmennyiség a ventillátor fordulatszámától,a lapátkerék átmérőjétől,lapátjainak számától és a geometriájától függ.

Ha kis levegőszállítású szárítót szeretnél,akkor kis átmérőjű ventillátorost keress!

2012. aug. 6. 20:24
 5/5 anonim válasza:
keress braun shiencio 1100 at
2012. aug. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!