Ez mennyire lehet jó hajszárító?
Kb annyira mint bármelyik másik kínai társa.
Áramot fogyaszt és forró levegőt fúj.
A blokkot jól el kell tenni.
Ha szívesen ajándékozod és szívesen fogadják akkor ennyi pénzért akár meg is fog száradni anyukád haja.
Ha működik,akkor jó.Ha arra vagy kíváncsi létezik-e komolyabb,akkor a válasz igen.Én például megnézném a ventillátor levegő szállítási teljesítményét,milyen erős légáram jön ki belőle.
A képeden látható műanyagtok nekem nagyon kis átmérőjűnek tűnik egy 2000 wattos fűtőteljesítményhez.
A 2000 watt elég nagynak számít egy hajszárítónak és azt ki kell fújni , elég gyorsan a belső részből ,mert különben nagyon hamar átforrósodik és károsodik a belseje.
Ezt gondold meg mielőtt megveszed!
Ugyan ezt árulták más néven a lidl és az aldi üzletekben.
Én próbaképpen vettem, nálunk 3 nagy hajú nőszemély van ők használják elég sűrűn és semmi baja sincs.Javítottam már párat ezért látom hogy ár-érték arányban nem rossz vétel.
Villszer.
"A képeden látható műanyagtok nekem nagyon kis átmérőjűnek tűnik egy 2000 wattos fűtőteljesítményhez"
A tervezők gondoltak erre is, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!