Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Momert csecsemőmérleg másnak...

Momert csecsemőmérleg másnak is összeissza mér? Mit kéne vele csinálni, hogy pontosan mérjen?

Figyelt kérdés
Nincs jótállás, vaterán vettem. Nem akarok többet költeni rá.
2009. okt. 14. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit jelent, hogy összevissza mér? Mert lehet, hogy csak te hazsnálod rosszul, de az is, hogy szemétrevaló az egész, csak ezt ennyi infóból nem lehet eldönteni...
2009. okt. 14. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy momert mérlegem és az időnként véletlenül átállítódik és nem grammban mér, hanem fontban. Olyankor valamit nyomogatni kell és visszaállítódik. Nem lehet, hogy hasonló a probléma?
2009. okt. 14. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Bár nekünk nem Momertünk van, hanem Tefal, de amikor merül az elem, akkor szokott hülyeségeket mérni. Talán hasonló a rendszer, egy próbát megér.
2009. okt. 14. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, én is gondoltam rá, hogy az elemmel lehet baj...

Megmérem a gyereket egymás után5-ször és 5 különböző értéket ad. Mindig kg-ban. Igaz, nem nagy az eltérés, 15 deka körül, de az etetéseket nem tudom mérni, amiért vettem...

2009. okt. 14. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Kicseréltem az elemeket (2 db elem összesen 1700 ft), s4emmi nem változott.
2009. okt. 18. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!