20 négyzetméteres szoba hűtésére mi lenne a legésszerűbb megoldás?
Figyelt kérdés
Ha tudtok árakat és fenntartási költséget is mondani az jó lenne.2013. jún. 20. 23:04
1/4 anonim válasza:
Gondolom klíma nem érdekel.
Akkor mondok egy más praktikát.
Olvastam valahol hogy célszerű a ventilátor elé tenni 3 palack fagyasztott vizet, ami ugye engedi magából a hideget, ha a ventilátor elé teszed akkor a hideget fújni fogja, persze ez kis szobába célszerű használni, de azt is úgy ha ablakok csukva vannak és sötétítve van minden. Lehetőleg elektromos dolgoktól távol legyen nehogy párát kapjanak és elszálljanak. Ez bevált módszer én így hűtöm le a szobámat reggel kiteszem a palackokat bekapcsolom a ventit és egy üres fal felé irányítom, majd a levegőt lehűti úgy 1 óra alatt, akkor a palackokat visszateszem és akkor keringetem a levegőt. Sokáig úgy tud maradni, de ne hagyd nyitva a szoba ajtaját mert akkor kimegy a hideg.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam ezt, de nem igazán csökkent egy fokot sem a hőmérséklet.
2013. jún. 20. 23:47
3/4 anonim válasza:
Rejtő regényekbe olvasni a légiós módszerről: Vizes pokrócot kell akasztani az ablak elé, és a párolgás lehűti a levegőt! Ő még rengeteg vörösbort is ajánl belsőleg, de én ezt nem javaslom :)
4/4 anonim válasza:
ja, és a tescóba lehet kapni kb 15e ftért vizes-ventillátoros klimát, az is a viz párologtatásával, illetve porlasztásával működik, és a fogyasztása csupán néhány watt (kb 50-60W)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!