Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös szoba, pasi - mi a megoldás?
Sajnos nincs saját szobám, viszont van egy párom. Egy ideig külön éltem, akkor jöttünk és gyakran aludt nálam, most viszont haza kellett költöznöm - a közös szobába.
A másik tesóm barátnője évek óta itt alszik minden héten, de ugye neki külön szobája van... és meg nem tudok mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy nekem nincs. Anyámmal sajnos nem jövök ki jól, és ehhez is olyan rosszindulatúan áll hozzá... karácsonykor kint aludtunk volna egy éjszaka, mikor kijöttünk a családi ebédre, de ő végül nem engedte, mert facebook-on írtam neki, hogy jönnénk (míg nem itthon laktam, általában itt beszéltünk, ki gondolta volna, hogy ez neki ekkora probléma?), a párom előtt ez tök gáz volt... teljesen az jött le belőle, hogy nem szívesen látják itt.
Most megkérdeztem, itt aludhat-e (ezek után remegő lábakkal), anyám erre vágott egy fejet, és eyből azal jött, hogy mert hol fog aludni, talá átrendezzük az egész házat? Ezalatt azt értette, hogy biztos összetoljuk a két egyszemélyes ágyat, amit valóban terveztem, hogy ne egy ágyon kelljen nyomorgni, de úgy látszik, még ezt sem szabad.
Annyira rossz érzés ez az egész, olyan kellemetlenül érzem magam a párom előtt is, hogy mindig náluk kell lennünk, mert ide nem tudunk jönni. Közben meg nem tudom, miért nem lehet ezt kicsit kedvesebben, kicsit előzékenyebben kezelni itthon, csak mett nekem nincs külön szobám? Annyira nagy dolog, hogy 21 évesen szeretnék a párommal aludni és nem mindig csak náluk lenni?
Arról nem is szólva, hogy még húgomnál is futnom kell egy kört könyörögni, hogy ne itthon aludjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!