Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy kell használni az időkapc...

Zsiasafvssdva kérdése:

Hogy kell használni az időkapcsolót?

Figyelt kérdés

VEttem a Media MArkt-ban egy home márkájú időkapcsolót ígyy néz ki: [link]

Nem igazán tudom hogy kell ezt használni. VAlaki kisegítene egy ventillátorra akarom csatlakoztatni, hogy az majd egy bizonyos idő múlva lekapcsoljon. Lehetőleg 15 perc után.

2013. jún. 18. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Hello,

talaltam hozzá használati utasítást de külföldiül de lefordíttottam neked remélem segít:

HaszNALLAti UTmutat

A keszul neve: ELEKTROMOS CSELLENTYU. Biztos nagy az orom! Hogy on eztet neki, unneplo alkalom kezebe venni, altal kisse tanulas celzatabol. Tehatakorla Suk !

1. A doboz tetovel bir. Ez leszedes utan szabad benyujtas a kezenk, negyszogalak ELEKTROMOs.

2. Alapos es kezbentartva alanyulva ovatosan dobos fenekerol elso bekezdeset.

FUGYULIM! Felszolit! Felnot nelkulem fejjesen uldaba!

3. Mindezutan meg lehet kezdeni mukodik vele.

4. Fogjatok a drot alfelet a kez magsujja kozze, es job kezetek fol-le mozgat, majd onnet gep be- kapcsol, hirtelen smrigli erosen, kulonben nem jo a villany se at, se hosszu, se tyu.

5. Egyfeju magan. Ha vagytok egyed es nincs jatszo, onmagatokbol is osszerakni, es az nyer, aki elobb.

MINDENFEJU VETELEMBERNEK UZEN KEDVES HASZNAL ?

GYARTMANYTYo CEG

2013. jún. 18. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:

A fekete hárömszög csúcsához beállítod a pontos időt.

A tárcsa oldalán körbe vannak kis fülek,ezek legyenek mind felhúzva.

A bekapcsolás időpontját az időnek megfelelő fülecskék

lenyomásával tudod beállítani. Mondjuk 17 órakor kapcsoljon

akkor 17nél lenyomod és a többit is mellette a kikapcsolásig. Bedugod a konnektorba,és az oldalán a kapcsolót átváltod,hogy 1 óra ikon láss.

2013. jún. 18. 16:59
 3/5 A kérdező kommentje:

És lekapcsoláshoz ezt nem lehet használni,

hogy egy bizonyos időpontban lekapcsoljon?

2013. jún. 18. 22:26
 4/5 A kérdező kommentje:
ja bocsánat férreolvastam. Oké értem Hát megpróbálom:D Most 22:27 van és lenyomtam az ehhez lögközelebbi fület 1db ot. De ha oldalt a váltókapcsolót alsó állásba rakom hogy az óra ikon látszódjon a ventilátorom lekapcsol automatikusan ha pedig felhúzom és az I ikon látszódik bekapcsol de nem történik semmise.
2013. jún. 18. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Már fentebb írtam " Mondjuk 17 órakor kapcsoljon

akkor 17nél lenyomod és a TÖBBIT is mellette a kikapcsolásig."

Tehát 17-nél lenyomod és mellette is mindegyiket mondjuk 18,30-ig.Így fél órát megy és utána kikapcsol.

Az oldalsó gombnál ha nem az óra látható akkor nem megy az időzítő,hanem direktben kap áramot a venti.

2013. jún. 19. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!