Hogy kell használni az időkapcsolót?
VEttem a Media MArkt-ban egy home márkájú időkapcsolót ígyy néz ki: [link]
Nem igazán tudom hogy kell ezt használni. VAlaki kisegítene egy ventillátorra akarom csatlakoztatni, hogy az majd egy bizonyos idő múlva lekapcsoljon. Lehetőleg 15 perc után.
Hello,
talaltam hozzá használati utasítást de külföldiül de lefordíttottam neked remélem segít:
HaszNALLAti UTmutat
A keszul neve: ELEKTROMOS CSELLENTYU. Biztos nagy az orom! Hogy on eztet neki, unneplo alkalom kezebe venni, altal kisse tanulas celzatabol. Tehatakorla Suk !
1. A doboz tetovel bir. Ez leszedes utan szabad benyujtas a kezenk, negyszogalak ELEKTROMOs.
2. Alapos es kezbentartva alanyulva ovatosan dobos fenekerol elso bekezdeset.
FUGYULIM! Felszolit! Felnot nelkulem fejjesen uldaba!
3. Mindezutan meg lehet kezdeni mukodik vele.
4. Fogjatok a drot alfelet a kez magsujja kozze, es job kezetek fol-le mozgat, majd onnet gep be- kapcsol, hirtelen smrigli erosen, kulonben nem jo a villany se at, se hosszu, se tyu.
5. Egyfeju magan. Ha vagytok egyed es nincs jatszo, onmagatokbol is osszerakni, es az nyer, aki elobb.
MINDENFEJU VETELEMBERNEK UZEN KEDVES HASZNAL ?
GYARTMANYTYo CEG
A fekete hárömszög csúcsához beállítod a pontos időt.
A tárcsa oldalán körbe vannak kis fülek,ezek legyenek mind felhúzva.
A bekapcsolás időpontját az időnek megfelelő fülecskék
lenyomásával tudod beállítani. Mondjuk 17 órakor kapcsoljon
akkor 17nél lenyomod és a többit is mellette a kikapcsolásig. Bedugod a konnektorba,és az oldalán a kapcsolót átváltod,hogy 1 óra ikon láss.
És lekapcsoláshoz ezt nem lehet használni,
hogy egy bizonyos időpontban lekapcsoljon?
Már fentebb írtam " Mondjuk 17 órakor kapcsoljon
akkor 17nél lenyomod és a TÖBBIT is mellette a kikapcsolásig."
Tehát 17-nél lenyomod és mellette is mindegyiket mondjuk 18,30-ig.Így fél órát megy és utána kikapcsol.
Az oldalsó gombnál ha nem az óra látható akkor nem megy az időzítő,hanem direktben kap áramot a venti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!