DAEWOO mosógép DWD-M8051 : Hogy kell beállítani a hőmérsékletet és a centrifugálást a programokon belül?
Mindig is Whirlpool-unk volt, ilyen - olyan típus, mindet egyszerű volt programozni, kb. gyerekjáték, ehhez képest ezt a Daewoo-t nem értem egyáltalán (útmutató van, nem segít, abszolút nem értem az egészet).
Fő kérdésem :
Egyetlen programválasztó tekerentyű van, mindegy neki az is, merre tekerem.
(Ill. a kiegészítő funkciók gombjai még külön -- az világos, nincs vele gond.)
A programokon belül (ruhatípus alapján, pl. pamut, műszálas) szerepelnek a táblázatban különböző hőmérsékletek. Hogy lehet ezeket beállítani? Nekem semmi módon nem engedi. Csak a programot engedi kiválasztani (vagyis a ruhatípust), azon belül semmit. (Ugyanez a centrifugálással -- arra lenne, elvileg, 2 fordulatszám, de nem tudom aláprogramozni a "ruhatípus"-nak ezt sem.)
Help, pls.
Lehet, azért nem értem, mert a Whirlpoolhoz szoktam..... de nekem ez rejtély. (Különben is valahogy nem tetszik az egész..... ez vagy túlokos akar lenni, vagy......)
Az újat törölték.
Itt tenném fel akkor a válasz hatására átfogalmazott verzióban a kérdést.
KÉRDÉS ÚJRATÖLTVE :
DAEWOO MOSÓGÉP DWD-M8051 : NEM LEHET HŐFOKOT BEÁLLÍTANI. MIT CSINÁLJAK?
Whirlpoolok után (mindet szuper egyszerű volt kezelni), most szembekerültem egy Daewoo mosógéppel. Nem ismerem, nem értem.
Probléma lényege :
Ha beállítom valamelyik hőfokra (bármelyikre / hideg - 30 - 40 - 60 - 95C ), akkor az történik, hogy : a kijelzőn két vízszintes vonal, a dob elkezd pörögni, de nem szív fel vizet. Vagyis így nem mos.
Mosni (vízfelszívással) csak ikonos beállításnál (programnál) kezd el.
Az ikonos programoknál viszont a legtöbbnél nem tudni, hány fokon mos -- így ezzel nem megyek semmire.
Útmutató nem segít.
Valaki tudna? Pls.
Nézd. Itt mindenki csak annyit tud mondani, ami a kezelőfelületből vagy a használati útmutatásból látszik, azt meg te is gyönyörűen el tudod olvasni (sőt, előtted ott van mind a kettő szemtől szembe).
Tehát ahelyett, hogy itt vergődnénk és vak vezetne világtalant:
hívd fel a Daewoo ügyfélszolgálatot és/vagy márkaszervizt és mondd el a problémád.
Valószínűleg azonnal fel fognak világosítani hogyan működik a készülék (ha a leírást már nem sikerült értelmezni), illetve az is lehet, hogy felismerik, hogy a készülék hibás, akkor pedig értelemszerűen vissza kell küldened szervizelésre.
Na most bármi is a probléma garantáltan nem gyik-osok fogják megoldani, nem véletlenül nem is kaptál eddig megoldást.
Hitetlen Kedves : Kösz, hogy ilyen finoman minősítetted az értelmi, helyzetfelismerő és problémamegoldó képességeimet :)
Az adott helyzetben (amit nem részletezek) nekem olyasvalaki segíthetett csak, aki _tapasztalatból_ ismeri a masina működését.
Aki ismeri, kapásból meg tudja mondani, hogy a leírt jelenségből mire lehet következtetni (amiből már tudni fogom, mi a teendő).
Erre (erre is) való ez a site.... szerintem. Az, hogy épp egy nap alatt senki se tévedt erre, aki ismerné és megválaszolta volna, belefér.
És a jó hír : megoldódott :)
Igaz, a megoldás nem innen jött, de köszönök minden segítő szándékot, mindenkinek.
Hitetlen : Amúgy közvetve mégis segítettél ám te is..... nem azzal, amit mondtál, hanem azzal, hogy fölhúztál kicsit :)
Hát, ilyen is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!