Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen elöltöltős,6-7 kg...

Milyen elöltöltős,6-7 kg kapacitású mosógépet érdemes venni? Nem kell extra (kijelző stb), de ne penészedjen, mosson rendesen és lehetőleg ne menjen tönkre 5 év alatt. Tippek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha valóban 6-7 kg ruhát szeretnél mosni, akkor szerintem normál méretű gépet válassz, ne keskeny kivitelűt. A keskeny mosógépekre is ráírják, hogy 5kg, 6kg, 7kg, de valójában soha nem megy ennyi ruha bele, ha meg megtömöd úgy meg nem lesznek tiszták a ruhák.

Lehet, hogy neked olyan gép kellene, ami inkább 8-9kg kapacitású. De ha bemész egy üzletbe, akkor megtudod nézni a belsejét.

Saját példa: a keskeny elöltöltős 6kg-os LG gépünk dobméreének köze nincs a régi Whirlpool hagyományos méretű 5kg-os dobméretéhez: sokkal kisebb. Pedig elvileg nagyobbnak kéne lennie.

2013. jún. 2. 10:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, normál méretűt szeretnék, nem keskenyet. 7 kilósra gondoltam, abba elvileg a 6 kg csak befér. A mostani egy hagyományos 5 kilós, de szerintem 4 sincs benne sose, mert különben megdöglik :(
2013. jún. 3. 09:42
 13/16 anonim válasza:
ELECTROLUX mosógép!! nagyon sokáig bírják bármelyikről van is szó felültöltős elöltöltős!! nekem 6. évet húzza, anyuméknak 9. év!! Ára is van rendesen de megéri mert hosszú élettartamú!!
2013. jún. 8. 18:43
 14/16 anonim válasza:
Electrolux mosógépet vegyél az sokáig bírja. 5 tagú család vagyunk napi szinten megy a mosógép és már a 6. évet húzza! Előtte volt egy Indesit mosógép 2 évig használtam csapágyas lett!! Van kűlömbség milyen fajta mosógép meddig bírja!
2013. jún. 9. 17:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Gorenje W 7543 L lett a választás eredménye, 7 kilós, nem keskeny, imádni való :) Decemberben lesz egy éves, szuperül mos, mindent elnyel, minden testreszabható, mégis könnyű beállítani. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
2014. okt. 30. 13:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Azóta eladtuk a lakást, most halt meg a 2013-ban vásárolt Gorenje. Rengeteget használtam, és még az új tulajok is 1,5 évig.
2022. júl. 17. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!