Milyen elöltöltős,6-7 kg kapacitású mosógépet érdemes venni? Nem kell extra (kijelző stb), de ne penészedjen, mosson rendesen és lehetőleg ne menjen tönkre 5 év alatt. Tippek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 15:15
11/16 anonim válasza:
Ha valóban 6-7 kg ruhát szeretnél mosni, akkor szerintem normál méretű gépet válassz, ne keskeny kivitelűt. A keskeny mosógépekre is ráírják, hogy 5kg, 6kg, 7kg, de valójában soha nem megy ennyi ruha bele, ha meg megtömöd úgy meg nem lesznek tiszták a ruhák.
Lehet, hogy neked olyan gép kellene, ami inkább 8-9kg kapacitású. De ha bemész egy üzletbe, akkor megtudod nézni a belsejét.
Saját példa: a keskeny elöltöltős 6kg-os LG gépünk dobméreének köze nincs a régi Whirlpool hagyományos méretű 5kg-os dobméretéhez: sokkal kisebb. Pedig elvileg nagyobbnak kéne lennie.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, normál méretűt szeretnék, nem keskenyet. 7 kilósra gondoltam, abba elvileg a 6 kg csak befér. A mostani egy hagyományos 5 kilós, de szerintem 4 sincs benne sose, mert különben megdöglik :(
2013. jún. 3. 09:42
13/16 anonim válasza:
ELECTROLUX mosógép!! nagyon sokáig bírják bármelyikről van is szó felültöltős elöltöltős!! nekem 6. évet húzza, anyuméknak 9. év!! Ára is van rendesen de megéri mert hosszú élettartamú!!
14/16 anonim válasza:
Electrolux mosógépet vegyél az sokáig bírja. 5 tagú család vagyunk napi szinten megy a mosógép és már a 6. évet húzza! Előtte volt egy Indesit mosógép 2 évig használtam csapágyas lett!! Van kűlömbség milyen fajta mosógép meddig bírja!
15/16 A kérdező kommentje:
Gorenje W 7543 L lett a választás eredménye, 7 kilós, nem keskeny, imádni való :) Decemberben lesz egy éves, szuperül mos, mindent elnyel, minden testreszabható, mégis könnyű beállítani. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
2014. okt. 30. 13:24
16/16 A kérdező kommentje:
Azóta eladtuk a lakást, most halt meg a 2013-ban vásárolt Gorenje. Rengeteget használtam, és még az új tulajok is 1,5 évig.
2022. júl. 17. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!