Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Meghibásodott a hűtőm? Üdvözle...

Tomasso25 kérdése:

Meghibásodott a hűtőm? Üdvözletem! Tegnap este a hűtő kicsit érdekes, sistergő hangot adott ki, azt hittük, a hűtőfolyadék adta be az unalmast, de nem.

Figyelt kérdés

Ha már kipakoltunk belőle, leengedtük, majd most reggel ismét üzem alá helyeztük; a hűtő- és fagyasztó része üzemel, csak a kompresszor nem akar kikapcsolni (most már másfél órája megy folyamatosan). Ilyen esetben mi lehet a probléma (egy régebbi Siemens hűtőről van szó)? Kukázni kell a hűtőt, vagy van valami megoldás?

Nem értek hozzá, de olyan, mintha a hőkioldó nem érzékelné az üzemi hőfokot a hűtőrészben, és emiatt megy folyamatosan a kompresszor. Egy idő után olyan, mintha a kompresszorban lévő olaj már forrna, nem biztos, hogy ez valójában is így van, csak hallás alapján úgy tűnik. Üdv, Tomi

2013. máj. 7. 10:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Laikus vagyok ehhez, ezért is kérdeztem meg itt, hátha vannak ilyen téren tőlem okosabbak is. :)
2013. máj. 7. 13:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Másrészt azt is tudni kell, hogy ha valami nagyobb értékű műszaki cikk elromlik, nem feltétlenül kell azzal kezdeni, hogy kuka....

Egy szomszédnál a házban szintén hűtő baj, valami hasonló, megkérdezte a szerelőt, az kapásból 30 ezer Ft-ot mondott neki!

Telefonon másik szerelő: azt monta 18 ezer és minden költség belefér.

Ő lett a nyerő, no meg a szomszéd. Azóta is jól üzemel a hűtője!

2013. máj. 7. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!