Elutazom 3 hétre, ha kihúzoma hűtőt, hogy ne használja addig az áramot feleslegesen, akkor mi fog történni? Ki fog olvadni és tönkremegy, inkább hagyjam bedugva míg nem vagyok itthon?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:04
1/7 anonim válasza:
Kiolvad,persze, de tönkremenni nem fog, maximum a kaja ami benne van, tehát mindent fogyassz el addigra belőle.
2/7 anonim válasza:
Miért menne tönkre? Ennyi erővel tönkre menne amikor költözünk amikor áramszünet van.
3/7 anonim válasza:
A hűtést igénylő ételek kiolvadnak és megromlanak.
Érdemes mindent kifogyasztani belőle, a maradékot meg szomszédnak, vagy családtagnak átadni, hogy őrizze. :)
Ha kihúzod és leolvad, akkor töröld szárazra és hagyd nyitva az ajtaját, így tuti nem fog bebüdösödni.
4/7 anonim válasza:
Az IQ szinted a béka segge alatt! :D Alapból szokás kiolvasztani a hűtőt néha.. nem árt tisztán tartani akkor sem ha nem utazok el!!! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nincs az IQ szintem a béka segge alatt, de honnan tudhatnék ilyen dolgokat? Pár hónapja költöztem el a szüleimtől, régen anyukámat láttam néha hűtőt olvasztani, de nem igazán értettem, mi értelme, meg egyáltalán. Meg úgy tudom, az új hűtőket már nem is kell leolvasztani. Az én albérletemben meg új hűtő van. Az nyilván evidens, hogy ha 3 hétre elutazok, nem hagyok semmilyen kaját a hűtőben. De ha üresen kihúzom, és kiolvad, nem fog úszni a lakás a vízben? Ez lett volna a kérdés.
2009. szept. 25. 17:46
6/7 anonim válasza:
Oh így már azért érthetőbb, de akkor miért nem így tetted fel a kérdést!? :D Mert tönkremenni nem fog!
Ha új típusú a hűtő akkor nagyon úszni sem fog a konyha.. de ha teheted előre olvaszd ki és akkor ha úszik is rendbe tudod vágni ;)
7/7 anonim válasza:
Ha új a hűtő, valószínűleg nem lehet annyira befagyva, úgyhogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!