4 éves Automata mosógépem dob feletti részén, szürke műanyag, gumiból készült keretén fekete penész szerűség mutatkozik. Tudtok ajánlati rá hatásos szert?
Nem a gyártót akarom fényezni de ahol pang a nedvesség, ott a penész is hamar megjelenik.
Biztos, hogy megfelelően szellőzik a gép, ha nincs használva?
Sziasztok köszönöm a gyors válaszokat.
Ennyit erről Whirpool 6.érzék.Még a garanciája élt,próbáltam utána járni a dolgoknak.A válasz:Erre a problémára nincs garancia.Sajnálom hogy annyiba hagytam.Ez már a 4.whirpool mosógépünk nem volt az előzőekkel ilyen gondom.
Elfelejtettem írni hogy mindig mindenben alapos tisztasággal élünk.Felültöltős mosógép mindig nyitva van a teteje.Aggódom a ruháink végett,belejut a penész,megszáradva illatos de félő hogy vmi bőr kiütés vmi kijön rajtunk,pláne gyermek is van.
Trisóval próbálkoztam már 90 fokon,de a penész ugyan ott van feketén,nem tűnik el hiába.
Domestos segítene merjem megpróbálni?
szia.köszönöm válaszodat.
azóta sem oldódott meg a gond.
sajnos annyira elterjedt,belepte az a feketés penész teljesen bele van a szürke gumi részbe fonódva.csak pici fekete jön le látszódik a törlő ruhán.amikor nem mos a gép mindig nyitva van az ajtó.A szervizben csak azt a választ kapom:-Nem ártalmas penészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!