Valaki? Segiiiiiiiiiiiiiiiitsetek
Help!
Beraktam a mikróba egy darab kutyaszart mert hallottam egy történetet(ezt most nem mondom el)Na és nem úgy sült el ahogy kellett volna...tiszta szar lett a konyha anyáék nincsenek itthon mit tegyek hogy gyorsan eltávolítsam a szagot is??????30 percem van!
Wlahwlahwlah, tiszta f¤s a nappali!!!
Hogy tudtad ilyen szinten szétrobbantani az egészet.
Olyan vagy, mint a DeadSpace-ben a hülye foscsecsemő: http://www.youtube.com/watch?v=dJrihxgHETc
Egyébként is, ez olyan mintha egy 5 éves írta(/csinálta) volna.
Ja, persze, már gondolom nem sok időm van a veszekedésre. Még hány percig is marad olyan a nappali??! =)
(Következő válaszod után segítek, de ezt még megérdemled)
Ha nem kamu, dobhatod ki a mikrót. A kutyaszar ugyanis fertőző. Nem csak baktériumokra gondolok. Az ürülék tele lehet bélféreg petékkel. Amelyek, ha bejutnak az ember emésztőrendszerébe, okozhatnak csúnya dolgokat. Nem most, hanem hónapok múlva.
Ne a szag legyen most a legnagyobb bajod. Hanem a teljes fertőtlenítés.
Na, most szépen eltűntél, ahogy gondoltam. Várhatóan jól összevertek otthon Téged, a gépedet meg elkobozták.
=)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!