Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A számító gépemre nem tudok...

A számító gépemre nem tudok vírusírtót telepíteni, mért nem?

Figyelt kérdés
Ha valamilyen programot akarok telepíteni akkor azt írja hogy hiba mert a dokumentumokban valami nem jó, a meg lévő írtót se jó error ezt írogatja, hiba hiba! segítség, nincs valami értelmes progi?
2009. szept. 16. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a ESET NOD32 Antivirus van!
2009. szept. 16. 14:57
 2/6 anonim válasza:

www.avast.hu

Az avast! 4 Home Edition ingyenes otthoni felhasználóknak, mindent megtalál, a legjobb amivel eddig dolgom volt.

2009. szept. 16. 15:33
 3/6 anonim válasza:

Ingyenes vírusírtok a legszarabbak. Igyen semmi jót nem kapsz.

KAspersky internet SEcurity-t ajánlom vagy NOD32.

2009. szept. 17. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Eset Smart Security a legjobb!

Mikor töltöd a dolgokat, vagy betöltöd a weboldalt, másol a merevlemezre már akkor átnézi a dolgokat.

Az ESET NOD32 gagyi! mellette kb 32 trójait bekaptam! Az ESET Smart Security-vel egy WinVirut-ot (akkor az volt a legújabb vírus). Már vagy 70x megvédett a vírusoktól! Nem engedte letölteni. Meg bizonyos programoktól letinthatod a netelérést stb...

A CRK vagy milyen vírus átllítólag crack (nem vírus)

2009. szept. 17. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A feljebb említett Avast! teljesen megbízható,jó kis program. 1X felrakod,utánna semmik dolgod vele,magától frissül.Már több mint 1 éve ez védi a gépemet és semmi,de semmi nem ment át rajta!
2009. szept. 19. 20:11
 6/6 anonim válasza:
szerintem az AVAST a legjobb,en is azt hasznalom azota semmi virus nem jott be,viszont a NOD32-vel eszre sem vettem hogy csamcsognap a virusok.....mire eszre vettem mar keso volt......
2009. szept. 27. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!