Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettem egy felújított hűtőt,...

Vettem egy felújított hűtőt, és egyik reggelre minden belefagyott, miért?

Figyelt kérdés
A szerelő szerint az önleolvasztós hűtőket minimum 15 fokon kell tartani, mert különben megzavarodik a leolvasztás (?). Ez 8 fokos helyiségben van, lehet hogy ezért hűtött túl?

2013. jan. 29. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben az esetben inkább a hőfokszabályzó nem

működik.Szerencsétlen egyfolytában hűt.

2013. jan. 29. 18:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Megnézte ma a hőfokszabályzót, szerinte jó. A 3-as fokozaton fagyott be, most 1-esen úgy tűnik rendben van. Ő kifejezetten a külső hőmérsékletre fogja, csak nekem ez annyira illogikus.
2013. jan. 29. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Valóban van ilyen.

[link]

2013. jan. 29. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam,hogy ezekből a betűkből valamelyik szerepel a gép adatlapján.(vagy a kézikönyvében)
2013. jan. 29. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Hűtőgépek - Klímaosztály osztályozása

A készülékek leírásánál és a használati utasításban feltüntetett klímaosztály azt a hőmérséklet tartományt mutatja meg, amely mellett a hűtő optimálisan működik.

Mielőtt eldönti, hogy melyik típust választja, kérjük, vegye figyelembe, hogy hová kerül majd a készülék, mert a környezeti hőmérséklet kihatással van mind az energiafogyasztásra, mind pedig a megfelelő működésre.

A rövidítések jelentése:

SN: +10 …+ 32 °C

N: +16 … +32 °C

ST: +18 … +38 °C

T: +18 … +43 °C

[link]

2013. jan. 30. 13:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor tényleg a 8 fokkal volt a baj. Átraktam egy másik helyiségbe.
2013. jan. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!