Vettél már felújított mosógépet?
Figyelt kérdés
Ha igen, megírnád, hogy kitől? Mosógépszerelőtől vagy az erre szakosodott üzletből? Bevált vagy volt vele problémád? Hirtelen megadta magát a jelenlegi és nem érdemes javíttatni. Most állok vásárlás előtt, de szeretném minél olcsóbban megúszni, ezért informálódnék e lehetőségről. (Megköszönöm, ha konkrét nevet ajánlotok, persze csak ha publikus!)2012. nov. 6. 15:45
1/3 anonim válasza:
Nem, és nem is vennék soha. Olcsó húsnak híg a leve, többe fog kerülni, ha most veszel egy rosszat és majd később újat, mintha most megveszed az újat.
2/3 anonim válasza:
Én nem veszek vadi új háztartási gépet, mert ócskák. Most egy felújitott Energomatunk van, és kíválóan, csendben dolgozik. Anno az előző Lehel-Bosch hűtőnket 20 évvel ezelött felújítva vettük, és most ment tönkre. Fillérekből fel lehet a régi főleg a szoci gépeket újítani. Minden alkatrész kapható hozzá olcsón. Amit esetleg megspórolnék az új gépekkel a vizen, meg a villanyon, azt elviszi a szervízköltség, ami minden esetben alkalmanként 10-15 ezer Forint fölött van.
3/3 anonim válasza:
Igen,s nyugodtan vehet bárki,aki rákényszerül erre a beruházásra.Sokat fogyasztanak ezek a régi cuccok,az való igaz,viszont ha spórolásról van szó,akkor én minden ismerősömnek az izzók cseréjét szoktam javasolni,mert itt pont fordított a helyzet,itt az új bírja sokáig,tized annyi fogyasztással,miközben a háztartási gépeknél kb.a felét spórolnád csak,s azért a világítás általában arányban többet fogyaszt,ha nem kevesebbet a háztartási gépeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!