Új mosógépet akarunk venni, felül töltőset.100, - alatt legyen. Mit ajánlotok?
érdemes böngészni a neten, mivel eléggé széles a választék.
kettőt javasolnék:
Whirlpool AWE 7109 valamint Zanussi ZWQ 35105
mind kettő készülék bruttó 75 pénz körül mozog.
üdv
Whirlpool és Zanussi 15év háztartási gép szerelő multal mind 2-öt kihagynám pláne a mostani 7. érzékes hibakodos szarokat.
a a kérdező nem ragaszkodna a felültöltöshöz akkor egy fagor-ra beszéltem volna rá mert van olyan jó mint a régi magyar mosogépek.
de ha felültöltös akkor abban csak az indesit van ami megüti azt a szintet amit nem kell 2-3 év mulva eldobni
üdv.
Személyes tapasztalatból írtam a whirpoolt illetve a zanussit, ezek remekül üzemelnek jó ideje itthon, azonban sajnálatos módon nekünk pont az indesittel volt problémánk.
Természetesen ettől függetlenül nyilván Te jobban értesz a kérdéshez, így javaslom a kérdezőnek az előtte szólóra hagyatkozni!
üdv
Whirlpoot-t még véletlenül se!!!
Szerintem Zanussi, nekünk ezt egy (másik) mosógépszerelő ajánlotta. Hosszú évek óta semmi gondunk nincs vele, a családban mások is ezt vették a javaslatunkra. Ők is teljesen elégedettek.
Indesit-ről ez a szerelő lebeszélt.
Én beszállok a "vitába" a Whirlpool oldalán!
A szüleimnél otthon legalább 8-9 éves Whirlpoolról beszélünk és mondhatom - azon felül, hogy a mosópor- és öblítőadagolót le kellett szerelni tisztítás végett -, nos, az ég világon semmi probléma nem volt vele.
Én - bár nem olyan régen vettem - maximálisan meg vagyok vele elégedve! Eleve szempont volt, hogy felültöltős legyen, de ezen felül az is döntő volt, hogy otthon ez a márka bevált (bár nyilván nem ugyanaz a típus, hanem újabb). Csak ajánlani tudom! Ne feledd, tapasztalat!
Íme, AWE 2519, A+A energiaosztály, 1000 fordulat (fél éve 69e volt):
Elctrolux mosógép viszonylag jó, és jó a szerviháttere.
Indesit whirlpool felejtős. 18 év szerviztapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!