7400 Watt teljesítményű,1 fázisról működő, indukciós főzőlaphoz mennyi amper kell, hogy más elektromos készülékek is működjenek?
Figyelt kérdés
Ha jelenleg 1x32 amper van, akkor mekkora amperemelésre lesz szükségem, hogy a főzőlap mellett a többi elektromos készülék (sütő (3,5kW), számítógép, stb. ) is működjön? Maximum 1x50 Amper lehet egyszerre egy fázison?2013. jan. 20. 17:13
1/5 anonim válasza:
Egy fázisú rendszeren nem kaphatsz többet mint 32A!
Át kell alakítani a rendszert három fázisra, amiről a helyi áramszolgáltatónál érdeklődj. Nem lesz olcsó!
2/5 anonim válasza:
Hát a 7400W már a 32A-s kismegszakítót is leveri. Én ekkora teljesítményű egyfázisú főzőlapot még nem láttam. Egyébként 32,2A az áramigénye. Ha elég a többi dolognak ~7A, akkor egy 40A-s megszakító is elég.
3/5 anonim válasza:
Nem olvastam el figyelmesen. Abszolút esélytelen egy fázison ez a rendszer. Ez még az 50A-t is meghaladja. De hálózatfejlesztési hozzájárulást biztos kell fizetned. 32A-ig ingyenes. Neked kellene 3*20A, 32A felett pedig amperenként 3600 ft+ áfát kell fizetned. Az olyan 130.000Ft.
4/5 anonim válasza:
Kérdés, hogy elbírja-e a bejövő kábel a 40-50 Ampert. Amúgy én is már a három fázisban gondolkodnék. Ez egy fázison sok.
5/5 anonim válasza:
Általában ha 1 fázissal kötik be az indukciós főzőlapot akkor belehet állítani a max teljesítmény felvételt vagy automatikusan felismeri és lekorlátoz. 32 amper bőven elegendő mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!