Mosógép mos melegvíz nélkül is?
Figyelt kérdés
Elromlott Gázboilerem,de víz az van. a mosógép magának melegíti a vizet?2013. jan. 7. 01:54
1/11 anonim válasza:
Igen, a mosógép hideg vízzel működik.
2/11 anonim válasza:
Használj kifejezetten vizes mosáshoz való mosóport és akkor nem lesz gond. A mosógép nem melegíti magának a vizet, de lehet már van olyan modern változat is.
4/11 anonim válasza:
Életemben nem láttam olyan mosógépet, ami nem magának melegíteni a vizet, hanem alapból meleggel működne...
5/11 anonim válasza:
nem azért van benne a fűtőszál amúgy?xd
6/11 anonim válasza:
#4: Energomat típusok ilyenek voltak. Tudtak maguk is vizet melegíteni, de rá lehetett őket kötni a melegvízre is. További extra volt, hogy ha nem gumiztad körbe a gépet, akkor egy az egyben leverte a csempét a falról :D
7/11 anonim válasza:
"Életemben nem láttam olyan mosógépet, ami nem magának melegíteni a vizet, hanem alapból meleggel működne..."
Van hideg-meleg vízzel működő mosógép, bár nem túl elterjedt.
Kérdésre válaszolva: tudsz mosni hideg vízzel is: kifejezetten van erre a célra francia Ariel.
Ariel Excel Gel a neve.
8/11 anonim válasza:
a mi felültöltős mosógépünk megmelegíti magának a vizet, be is lehet állítani rajta a hőmérsékletet
9/11 anonim válasza:
"Életemben nem láttam olyan mosógépet, ami..."
A mi Hajdú keverőtárcsásunkat ha látnád...!
10/11 anonim válasza:
Hát nekünk már legalább 30 éve van mosógépünk a '80-as évek óta az NDK VA 861-es től kezdve,3-4 különböző márkájú,és mind melegítette magának a vizet.Ha eddig meleg vízzel működött annak csak a gép "örülhetett",-hogy nem kellett neki izzadnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!