Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Motorra gyanakszok, centrifuga...

Motorra gyanakszok, centrifuga tekercs zárlatos lehet?

Figyelt kérdés

LG WD-10302 TP mosógépem mikor csavarni kellene neki akkor elkezd villogni a kijelző és közbe sípol nagyokat majd leáll azaz teljesen kikapcsolja magát.

Csapágyat cseréltem benne,a vízkieresztő pumpa rendben működik,fűtés, termosztát ok,vezérlő elektronika gondolom ok mivel minden program lemén szépen,csak akkor csinálja a fent leírt szimptomákat ha a csavaró mód van állítva.

2012. dec. 29. 19:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A csapágyakat most cseréltem.Főtengely?Mire gondolsz?
2013. jan. 1. 21:33
 12/14 A kérdező kommentje:
De mi történhet a főtengelyel?Hogy mén tökre?
2013. jan. 1. 21:36
 13/14 fúróferkó ***** válasza:

A főtengely a szimering tömítőélén forog ,tömíti el,amit el kell tömíteni.A forgásból eredő igénybevételtől függően,-( ha sokat forog nagy fordulaton,a szokásosnál több üzemidő,a gazda tudatlansága )- előbb-utóbb a szimmeringet cserélni kell.A gazda tudatlanságához annyi hozzáfűznivalóm van,hogy egy asszonyka a munkahelyén kapott kézmosókrémet tett a mosógépébe ,jó sokat ,és rendszeresen,hogy a férje munkásruhája tisztuljon.Többször mondtam ,nem okos dolog ,mert ebbe a kézmosóba durvaszemcséjű csiszolóanyag van keverve ,ami nemcsak a ruhapiszkot izgatja,hanem a tengelyt is tönkreteheti idő előtt.Ez az okos asszony már a 3. automata mosógépét nyűstöli.

Szóval a tengely azért kophat el- és általában a szimmering vonalában -,mert sokat forog,csiszolódik.Mert egyébként minden mosóporban ott vannak a mechanikai csiszolóanyagok,különböző timföld származékok.

2013. jan. 2. 08:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez a kézmosókrémes asszonyka ez igen jó!De elég ritka eset is lehet.
2013. jan. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!