Milyen felültöltős mosógépet vegyek?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani olyan mosógépet, ami hosszú élettartamú, kevés vizet fogyaszt, hagyományos vezérlésű és szükség esetén könnyen be lehet hozzá szerezni az alkatrészt?2009. aug. 21. 15:35
11/12 Neszivass válasza:
Ismerőseim körében minden(!) Whirlpool mosógép tönkrement. Rozsdásodtak, eltömődtek, és elektronikailag katasztrofálisak. Ez 4db gépet jelent és a legjobb sem brta 3 évnél tovább.
AEG, Electrolux szerintem a legjobbak, esetleg a Candy az olcsóbbak közül.
12/12 anonim válasza:
Candy-t tudnám javasolni, nekem ilyen márkájú mosógépem van, nagyon szeretem. Könnyen kezelhető, praktikus, CSENDES megbízható márka. Ár- érték tekintetében kifejezetten jónak mondható.
Itt szinte az összes modellt megtalálod nagyon jó áron:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!