Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen felültöltős mosógépet...

Milyen felültöltős mosógépet vegyek?

Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani olyan mosógépet, ami hosszú élettartamú, kevés vizet fogyaszt, hagyományos vezérlésű és szükség esetén könnyen be lehet hozzá szerezni az alkatrészt?
2009. aug. 21. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gorenje nagyon megbízható, Indesit nagyon rossz, Whirpool nagyon jó
2009. aug. 21. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem vennék mást, csak Whirpoolt. Most is az van.
2009. aug. 21. 16:02
 3/12 A kérdező kommentje:
A Whirpool-nak melyik típusával vagytok elégedettek?
2009. aug. 21. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem daewoo-m van... a 22 éves hűtőm gorenje ott tapasztalatból tudom hogy jó, a whirpool-t meg csak ismerőseim mondják h mennyire szeretik...
2009. aug. 21. 17:35
 5/12 anonim válasza:
Nekem candy van, és imádom. Szerintem nagyon megbízható márka ez is.
2009. aug. 21. 17:57
 6/12 anonim válasza:
100%
Nekem elekrolux van, igaz még csak fél éve. Az előzőt, ami whirpool volt, 6 év alatt megette a rozsda.És sok vizet fogyasztott, ja és fűtőszálat 3-szor cseréltünk benne.
2009. aug. 21. 21:12
 7/12 anonim válasza:
nekünk samsung van és meg vagyunk vee elégedve, szépen mos, pedig csak 40 fokon hajtjuk, 53 perces progit választunk(ebben benne van 3 öblítés), és tiszta a ruha, nem mosópor szagú, nem is gyűrött, és kiméli a ruhát, pedig sok ruhát csak 1x veszek fel, szóval 1-1 göncöt sokszor mosok, és nem nagyon koptak el a ruhák sem. És a fűtőszál kerámiából van, ami hosszabb életű mintha fémből lenne. És az ára is kedvező volt kb 60 e ft.-
2009. aug. 27. 20:18
 8/12 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi, de amiénk alultöltős, sorry, csak amikor vettük én is sokat kérdezgettem, mert nem tudtuk eldönteni, h felül v előltöltős legyen, végül az előltöltős győzött, mert kevesebb helyet foglalt el.
2009. aug. 27. 20:20
 9/12 anonim válasza:
megint az előző vagyok. nem alultöltősm hanem előltöltős. Én nemtom mi van ma velem
2009. aug. 27. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFF-ért, de az alultöltős mosógép klasszikus lesz!

Esküszöm, semmi rosszindulat, egyszerűen tetszett!

2009. aug. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!