Tudtok ajánlani mosógép típust, aminek nem túl drága a javítása, ha esetleg tönkremenne?
Figyelt kérdés
Új mosógép nézegetésébe kezdtem,mert a meglévő 12 éves AEG Lawamat 1000 típusú mosógépem elkezdett rosszalkodni.Igazából,amióta megfenyegettem a cserével,működik.Bár gyanítom,ha bekapcsolom rajta az öblítő-stopot az zavarja össze az agyát és centrifugázás előtt megáll,nem szívja ki a vizet és csak bug-bug.Ezért gondoltam arra,hogy itt és most a segítségeteket szeretném kérni,hogy ti melyik típusban bíztok.Eddig az Indesit egy fajtájával és Gorenjével szemezek.A digitális kijelzősöktől meg tartok.Tippek?2012. nov. 18. 17:40
1/3 rakenroll válasza:
Ugyanez a típus ha sok pénzed van, Siemens ha gazdaságosan akarsz mosni, de olyan 80-90 ezer forintig igazándiból tökmindegy. Száz körül jön a Panasonic, utána a csillagos ég a határ. Hatvanezerig kerülni kell, illetve kilencven alatt az lcd kijelzőset, az csak a kijelző miatt dob 15-öt az áron.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,én is így vagyok az led kijelzősökkel,h sokat lök az áron viszont,ha meg behal fizethetek,mint a katonatiszt.Igazából az AEG-vel az a bajom,hogy annak nagyon drága a javítása.A mostanihoz is csak a mosószer adagoló csere,ami sima műanyag 2006-ban 5000-be került.
Igazából sima Indesit-tel szemezek,de a 7-8 kg ruhatöltetesek mr kijelzősek és vmiért tartok tőle :( .
2012. nov. 20. 15:08
3/3 A kérdező kommentje:
bocsánat LCD-t akartam írni :)
2012. nov. 20. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!