Gorenje kombinált tűzhelyekről vélemény?
Sokat keresgéltem milyet vegyek.
Fagor és Gorenje között vaciláltam, de szerintem Gorenjét veszek. Ezt néztem ki:
Véleményeket, tapasztalatokat várok!
Köszönöm!
A típusa: K55303 IW, ugyanaz mint az inox csakk fehér.
Hátul van a nagy égő! Lemérem a közöket neked: 22cm oldalra, 25 cm hátra felé. (na persze kinek mi a nagy fazék :-) )
Minden esetre a 60cm-es biztos kényelmesebb, de nekem az nem fért volna el.
A psik már csak ilyenek...
Az enyém is az inoxot akarta, mert az vagány! :-)
Majd írj! Gratulálok az új tűzhelyedhez!
Szia Ica! Na milyen a tűzhely?
Én kipróbáltam az aquaclean-t citrommal. Tegnap kolbászt sütöttem és utána. Nagyon jól lejöttek a zsírpöttyök.
Csak gorenje -t NE
Elextrolux után bíztunk volna egy jobb márkában, de hatalmas csalódás a gorenje
Hiába fizettük ki a beüzemelés nem kevés költségét, ami igazából "varázslás" és az ügyfél hülyének nézése, gyakorlatilag meg egy jó drága pecsét....
Hibák:
a sütő érintő panelja 70celsius fok felé melegszik!!! mondom érintő panel.... biztos egy jól edzett kovácsgyereknek nem lenne probléma, de egy női kéz nem biztos, hogy bírja ezt a hőmérsékletet, ha pl a sütési időt szeretné beállítani.
sütés közben ugyanez a panel önálló életet életet él, sípol, bekapcsol a fényerő állítás, le lockolja magát stb.
garanciális készülék
a szerelő kijött, nem állított ki munkalapot, picit nyomkodta a készüléket majd közölte, hogy ennek semmi baja.
az ügyfélszolgálat nem válaszol a megkeresésünkre.
Ne vegyetek gorenjet, csak, ha szeretitek a kihívásokat!
bosch, siemens még nem hagyott cserben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!