A mikrohullámú sütő honnan tudja hogy ami bent van azt kell melegíteni és nem azt (is) ami kint?
Én egy egyedi lakásvédelmi berendezést szeretnék készíteni.
Két magnetronból ha bejönne valami hívatlan vendég, hálózattól független táplálással.
A riasztóm "felhívna" telefonon, szólnék pár kedves szót a hangosbemondón keresztül,és távolból kapcsolnám az adást :)
Biztos forró lenne a talpuk alatt a talaj.
Utolsó!
Te sok akciófilmet nézel...ez a való világ, elárulom neked.
Ez a való világ! Ja! De nem rossz az ötlet és sztem, nem is kivitelezhetetlen! Minden megvan hozzá, de nem lenne olcsó holmi. Mivel, támogatom az ötletet! Kérek a prototipusból, baráti áron (hiszen, magyar vagyok:)) A mobilgyártók meg a szolgáltatók leszedik majd a sápot, mivel biztonságtechnikai kategóriába esik majd a találmány. Ne hagyd veszni! Menj a dolog után, mert lenyúlják! Védesd le az ötletet, ha meg látod valahol, akkor csengetik a jogdíjakat Neked…
"biológiai szempontból káros hatásúvá válik az élelmiszer"
De csak enyhe mértékben. Ha nem így lenne, már felszólaltak volna az "állatvédők". :)) De komolyan betiltanák az értékesítést.
Még jó, hogy nem sülünk meg mi is! A hűtő előtt meg megfagyhatnánk, a gáz mellett megéghetnénk, az áram megrázna, az anyós meg magyarázna és streszt kaphatnánk mellette. Azért van a mikrón védőrács… :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!