Bele lehet tenni ezt az izzót?
Figyelt kérdés
Ma reggel kiégett az izzó a nappaliból. Amit kivettem azon már olvashatatlan volt a felirat. De találtam itthon ilyen fehér izzót.Azt bele lehet tenni a lámpába? Ez a felirat áll rajta: Tungsram Superbalux 100w Made in Hun.
13f
mire hazaérnek munkából szaretném ha jó lenne
2012. okt. 31. 14:02
1/3 anonim válasza:
Csak akkor rakd bele, ha a lámpa foglalata kerámiából van(fehér színű), nem műanyag. Ha műanyag, akkor maximum 60 W-os izzó mehet bele.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Esetleg a foglalaton nincs rajta hogy max hány wattost lehet belerakni? Mondjuk van olyan majdnem új kerámiafoglalatos lámpám, amibe csak maximum 60 wattost lehet beletekerni. Azért ne felejtsd el lekapcsolni mert komoly áramütés, vagy meglepi érhet! Én a durván 3-4 méter belmagasságú nagyszobában cseréltem egy álmennyezetbe épített kiégett spot izzót ( van vagy 20 darab, szerintem több is) és elfelejtettem lekapcsolni a villanyt, így hirtelen világítani kezdett az égő és annyira meglepődtem, hogy leestem a létráról szerencsére a kanapéra, de onnan legurultam anyám kaktuszába.. Nagyon kellemes volt.:)
3/3 A kérdező kommentje:
a lámpára rá van írva h max 100w ezért beleraktam és jó is lett !
2012. okt. 31. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!