Füstöl a mosógép! Centrifugázás után, amikor kinyitottam az ajtaját, fura porszerű füst gomolygott ki belőle, aminek enyhén-égett gumiszaga volt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
egyszer amúgy már történt ilyen, de 1-2 nap után újra használva lett probléma nélkül, és ennek már több hónapja. Amúgy addig is és azóta is megy heti 6-7szer, sokszor egy napon belül 3szor.2012. okt. 28. 19:35
1/9 anonim válasza:
Én megnézetném egy szerelővel, mielött baj történne.
2/9 anonim válasza:
Ha csak az ékszíj csúszik el akkor is javítatni kell.Ennyit nem bír egy háztarási mosógép!Egy nap háromszor?Ezt nem bírja semelyik! Nem váltatok túl sokszor ruhát? Az se egészséges!
3/9 A kérdező kommentje:
Egy héten 6-7 szer, ami néha nem 7 napra oszlik el, hanem 2-re. 3 fizikai dolgozó felnőtt meg egy heti néhány napot itt töltő gyereknek ez szerintem nem sok.
2012. okt. 28. 20:11
4/9 anonim válasza:
Nos én sémi kép nem ajánlom a bele nyúlást a gépbe előfordulhat hogy a kondiban marad egy kis töltés és ha megfogod valamelyik kábelt ami nem egészen szigetelt jól "tapasztalatból" elégé sókólóérzés lesz. Amúgy valószínű valamelyik alkatrészkopása okozza a problémát és miután centrifugázás után jelentkezik a probléma valóban az ékszíj lehet vagy esetleg amit egyszer láttam csak a motor szénkefe extra gyors elhasználódása okozott. De más programoknál is csinál hasonlót vagy csak centrifugázás után?
5/9 A kérdező kommentje:
Csak centrizés után, és ahogy írtam most történt másodjára hónapok leforgása alatt. Most másodjára már nem akarom újra használni...
2012. okt. 28. 21:12
6/9 anonim válasza:
Le kell cserélni az ékszíjat. Egy szerelő pár ezerért megcsinálja, ha nem értesz hozzá, nem szabad belenyúlni!
7/9 bamboochatheone válasza:
Szerintem nem az ékszíj lesz a hiba forrása. Nincs véletlenül nagyobb hangja mint azelőtt? Mert ha kicsit csapágyas akkor képes beleérni az üstbe a dob és az is porrá őrli azt.
8/9 anonim válasza:
nekünk a szénkefe kopott el, és azt mondta a szerelő, ha az nem csak füstöt, de még szikrát is tud csinálni.....:S De ahhoz a részéhez csakis csatlakozni tudok, h MIELŐBB szerelő, sőt, remélem már látta is!!!!
9/9 Marian81 válasza:
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz mert ugyanígy jártam én is a mosógéppel.Annak is szénkefe problémája volt és bizony csinált nekem olyan barba trükköket.Kicsit fura volt látni a sötétben hogy fénylik a mosógép alja.Úgyhogy én is azt mondanám hogy mielőbb szerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!